Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Μας ζητούν να κάνουμε νόμο του κράτους την ελεύθερη βλασφημία κατά του Χριστού


Σύμφωνα με τα λόγια του Χριστού, ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει ελεύθερα όποιον δρόμο θέλει, αρκεί να σέβεται το δικαίωμα του  άλλου να κάνει το ίδιο.

Ο άθεος, για παράδειγμα, που ισχυρίζεται ότι δεν πιστεύει αλλά σέβεται τα πιστεύω του άλλου, δεν ενοχλεί.
Ο «άθεος» όμως, ο οποίος μέρα νύχτα τα βάζει με τον Χριστό (καθώς Εκείνος βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο) και χλευάζει τα «πιστεύω» άλλων, είναι θεομάχος.
Έτσι,  συνολικά 54 οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», άθεων και «ουμανιστών» από όλο τον κόσμο, με κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι και την οποία έστειλαν χθες Πέμπτη 2 Ιουνίου, στον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Κωστή Παπαϊωάννου, ζητούν την κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας από τον ελληνικό ποινικό κώδικα.
Να μπορεί δηλαδή ο καθένας να βρίζει την Χριστό και την Παναγία δημόσια, αδιαφορώντας για τα πιστεύω των άλλων που θα τον ακούν.Προσέξτε, όχι να ασκεί κριτική στον Χριστό δημόσια αλλά να βλαστημεί το όνομά του!
Υπενθυμίζεται ότι πως τον συγκεκριμένο νόμο διώκεται ο blogger Φίλιππος Λοΐζος για την σατυρικού περιεχομένου σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος».
Βάλθηκε η Νέα Τάξη να κάνει στην Ελλάδα νόμο του κράτους την βλασφημία των θείων.
Έτσι θα καλυτερεύσει η ζωή μας; ΟΧΙ! Τότε τι πρόβλημα έχουν οι δήθεν «ανθρωπιστές»;