Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Φωτογραφίες & video ντοκουμέντο από τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη


Σοκ προκαλεί το βίντεο διάρκειας δυόμισι λεπτών, από όπου και οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τα μαρτύρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τους συμφοιτητές του στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Το βίντεο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του αδικοχαμένου νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη και δημοσιεύεται σήμερα από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.


Πρωταγωνιστές είναι οι οκτώ νεαροί που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Γιακουμάκη.
Το περιστατικό εκτυλίσσεται στο δωμάτιό του Βαγγέλη στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων  και κατά το δημοσίευμα, έχει γυριστεί στις αρχές του 2014.

Ο 20χρονος Βαγγέλης είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του και παρακαλεί τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το βίντεο καταγράφεται από έναν από τα άτομα που του επιτίθενται. Οι νεαροί φωνάζουν και γελούν, ενώ ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τους φωνάζει ότι πονά και τους λέει να τον αφήσουν.


Οι συμφοιτητές του δεν τον ακούν. Ο νεαρός προσποιείται κάποια στιγμή ότι γελάει, πιθανώς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους πείσει να τον αφήσουν.


Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα».

Λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο αυτό βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Πηγη: www.pancreta.gr