Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Πατέρας επιτέθηκε στον δολοφόνο της κόρης του επειδή τον κορόιδευε στο δικαστήριο (video)



Ο πατέρας μιας έφηβης, που δολοφονήθηκε από έναν βιαστή, ο οποίος της επιτέθηκε, τη βίασε και στη συνέχεια τη δολοφόνησε, βγήκε εκτός εαυτού στο δικαστήριο, όταν ο δολοφόνος του παιδιού του γελούσε και τον χλεύαζε.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος πατέρας κατέθετε στo δικαστήριο, την ώρα που ο δράστης, περίμενε να του απαγγελθεί η ποινή του θανάτου, που είχαν αποφασίσει οι δικαστές και το σώμα των ενόρκων μετά τις δολοφονίες που είχε διαπράξει.




Ο Van Terry, πατέρας ενός εκ των θυμάτων μιλούσε στο δικαστήριο για την απώλεια της κόρης του, γύρισε και είδε τον δολοφόνο να γελά μαζί του, έτσι έχασε την ψυχραιμία του και τους επιτέθηκε πηδώντας πάνω από ένα έδρανο, προκειμένου να τον πιάσει, με τον ένοχο να συνεχίζει να γελά.

Αμέσως, επενέβη η αστυνομία, που προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον εξοργισμένο πατέρα και απομάκρυνε τον δολοφόνο. 

Για την ιστορία, ο κατά συρροήν δολοφόνος είχε δηλώσει στις Αρχές, λίγο μετά τη σύλληψή του, πως είχε σκοτώσει δυο γυναίκες ηλικίας 38 και 28, ετών αλλά δεν θυμόταν να είχε σκοτώσει μια τρίτη, ηλικίας 18 ετών.

Οι σοροί των τριών γυναικών βρέθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες στο υπόγειο ενός σπιτιού στο Κλίβλαντ το 2013.

Παράλληλα, το δικαστήριο ανακοίνωσε πως θα αργήσει η εκτέλεση του Madison, καθώς το Οχάιο παρουσιάζει έλλειψη σε θανατηφόρες ενέσεις.
Πηγη: www.aporito.gr