Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Οι 10 πιο βλακώδεις θάνατοι στην ιστορία...


Η απερισκεψία είναι πολύ άσχημο πράγμα και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο. Δείτε 10 από τις πιο...
βλακώδεις αιτίες θανάτου και ετοιμαστείτε να πάθετε ένα πραγματικό σοκ με το Νο1!


10. Ο δικηγόρος Clement Vallandigham ισχυρίστηκε ότι το θύμα ενός φόνου στην πραγματικότητα πυροβόλησε τον εαυτό του. Καθώς ο Clement έκανε αναπαράσταση του σκηνικού, δεν συνειδητοποίησε ότι το όπλο ήταν γεμάτο και αυτοπυροβολήθηκε. Ωστόσο κέρδισε την υπόθεση.


9. Ένας άνδρας από την Νότια Κορέα σε αναπηρικό καροτσάκι εκνευρίστηκε όταν το ασανσέρ έφυγε χωρίς αυτόν. Εμβολίζοντας την πόρτα, βρέθηκε στο κενό και έπεσε στο φρεάτιο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

8. Ένας άνδρας αποφάσισε να καθαρίσει την καμινάδα του ρίχνοντας μια σκούπα στην καπνοδόχο. Για να προσθέσει βάρος στη σκούπα ώστε να κατέβει ευκολότερα, έδεσε σε αυτή μια παλιά χειροβομβίδα η οποία φυσικά εξερράγη.

7. Ένας άνδρας έφτιαξε ένα έλκηθρο χρησιμοποιώντας το προστατευτικό κάλυμμα από τον πύργο τελεφερίκ σε μια χιονοδρομική πίστα. Λίγο αργότερα, συγκρούστηκε στον ίδιο πύργο με το έλκηθρο του, ο οποίος δεν είχε πια προστατευτικό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.



6. Ένας άνδρας έκανε επίδειξη του νέου του στυλό κατασκόπου. Καθώς εξηγούσε ότι ήταν πιστόλι μιας βολής, το έστρεψε προς το κεφάλι του και πάτησε το κουμπί.

5. Ένας δικηγόρος στο Τορόντο έκανε επίδειξη της ασφάλειας των παραθύρων σε έναν ουρανοξύστη, όταν σπρώχνοντας ένα από αυτά το έσπασε και βρέθηκε στο κενό από τον 24ο όροφο.

4. Ο E.Frenkel από την Ρωσία πίστευε ότι έχει τις πνευματικές δυνάμεις να σταματάει οχήματα. Έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στεκόμενος μπροστά σε ένα τρένο. Μόνο που το τρένο δεν σταμάτησε.

3. Ένας νεαρός από το Βιετνάμ ανακάλυψε έναν παλιό πυροκροτητή. Βάζοντας στοίχημα με τους φίλους του ότι δεν λειτουργούσε, τον έβαλε στο στόμα του και τον σύνδεσε με τον ηλεκτρισμό. Μπουμ!

2. Στη Νότια Αφρική δύο ληστές επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι. Όταν τράπηκαν σε φυγή ο ένας από αυτούς πήδηξε έναν φράχτη, ξεχνώντας πως βρισκόταν σε ζωολογικό κήπο. Τελικά κατέληξε σε ένα κλουβί με τίγρεις, οι οποίες τον κατασπάραξαν.

1. Πίσω στο 1995, ο Πολωνός Krystof Azninski έπαιζε ένα παιχνίδι θάρρους καθώς τα έπινε με τους φίλους του. Καθώς η κατάσταση κλιμακωνόταν, ένας από αυτούς έκοψε τα δάχτυλα του ποδιού του με αλυσοπρίονο και ο 30χρονος Krystof για να τον ξεπεράσει έκοψε το ίδιο του το κεφάλι! 


Πηγη: ingossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: