Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Μπαμπάς περνά με τον φοβισμένο γιο του, δίπλα από τους νταήδες της γειτονιάς. Δείτε τι συμβαίνει μετά (βίντεο)





Κατάφερε μέσα σε μόλις 6 μέρες να το δουν πάνω από 1.500.000 viewers στο YouTube, συγκινώντας αρκετούς χρήστες του διαδικτύου και ιδιαίτερα τους γονείς και δη τους μπαμπάδες.
Στο βίντεο φαίνεται ο μοναδικός δεσμός που μπορεί να έχει ένας γιος με τον πατέρα του και πώς ο μπαμπάς βοηθά το παιδί του να εκπληρώσει τα όνειρά του.



Στο βίντεο ο μικρός Ισπανός, κοιτάζει στο κινητό του, έναν άνδρα που χορεύει Flamenco. Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας του παιδιού, μπαίνει στο δωμάτιο, του δίνει ένα κουτί, το ανοίγει και βλέπει μέσα μία στολή του Judo.

Αν και το αγόρι δεν θέλει να κάνει οποιαδήποτε πολεμική τέχνη, μιας και το όνειρό του είναι ο χορός Flamenco, δεν φέρνει αντίρρηση στον μπαμπά του. Έτσι αρχίζει μαθήματα και είναι αναγκασμένος να περνά κάθε μέρα, μπροστά από τους νταήδες της γειτονιάς του, με σκυμμένο το κεφάλι και πάντα στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Το βίντεο όμως δεν σταματά εκεί, συνεχίζει με ακόμη περισσότερες και πιο δυνατές εικόνες και στιγμές. Πριν το δείτε παρακάτω, πάρτε ένα κουτί χαρτομάντηλα δίπλα σας, θα σας χρειαστεί.







Πηγη: newsup.gr