Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Χυδαίες ύβρεις στο X-Factor! Παίκτης έβριζε τον Χριστό και κλώτσαγε τοίχους! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Τάσος Γλιάτας, ήταν ο παίκτης που προσπάθησε να ψαρώσει στις auditions ο Γιώργος Θεοφάνους και τελικά η μοίρα το έφερε να είναι στην ομάδα που ανέλαβε, εκείνη των «Αγοριών κάτω των 24 ετών». 

Και μπορεί ο διαγωνιζόμενος να σεβάστηκε την απόφαση του κριτή στο Chair Challenge να μην τον κρατήσει μέσα στο talent show για τη φάση των live του X Factor, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάρηκε κιόλας. Από την ώρα που κάθισε εξάλλου στην καρέκλα βρισκόταν σε αναμμένα κάρβουνα...

Αν και συνομιλώντας με την Ευαγγελία Αραβανή φάνηκε να το παίρνει ψύχραιμα, δηλώνοντας «δεν το περίμενα πολύ, αλλά το κρίνανε, το αποφασίσανε, το σέβομαι» στη συνέχεια τα νεύρα του χτύπησαν κόκκινο.


Βγαίνοντας στους διαδρόμους, άρχισε να ουρλιάζει στους φίλους του και κλωτσώντας τους τοίχους να λέει «Δεν έχει τίποτα ρε φίλε ο τύπος! Δεν έχει τίποτα! Καταλαβαίνεις;» Λίγο πριν αποχωρήσει μάλιστα είχε δείξει τον εκνευρισμό του σε κάποιον από το κοινό επειδή φώναζε να αποχωρήσει λέγοντας «Εγώ είμαι το τρία έ; Θα τους ...... κανένα Χριστό, τους......», «Είναι ένας συγκεκριμένος μαλ.... που με κράζει συνέχεια και θέλει να με διώξει, θέλω να τον σπάσω».

Ενώ είχε δείξει και την ενόχλησή του όταν η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε το πόσο της άρεσαν οι στιλιστικές επιλογές ενός άλλου διαγωνιζόμενου.«Εγώ που δεν έχω λεφτά για ρούχα δηλαδή, φταίει το ντύσιμο;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμά του.

Πηγη: http://famousnewscy.blogspot.gr