Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

«Βόμβα» 22,7 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό λόγω Κοσκωτά!


Μία δικαστική διαμάχη, που κρατά σχεδόν τρεις δεκαετίες, κλείνει με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε η εκπομπή«Αποκάλυψη Τώρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και οι Βασίλης Παπαθεοδώρουκαι Άρης Ασβεστάς

Ο λόγος, για την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ η Τράπεζα Κρήτης, στο πλαίσιο του σκανδάλου Κοσκωτά, με το Τριμελές Εφετείο Πειραιά να δικαιώνει τελεσίδικα την τράπεζα και να επιδικάζει αποζημίωση ύψους 22,7 εκατ. ευρώ (μαζί με τους τόκους), που καλούνται να καταβάλλουν οι Πειραιώτες! Η απόφαση, να σημειώσουμε, εκδόθηκε στις 9 Ιουνίου από το Εφετείο, που έκανε για άλλη μία φορά δεκτή την αγωγή της υπό εκκαθάριση εδώ και χρόνια Τράπεζας Κρήτης. 




Θυμίζουμε πως η δικαστική αντιπαράθεση είχε ξεκινήσει στις 19/12/1989, όταν η Τράπεζα Κρήτης είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έγινε δεκτή με την απόφαση υπ’ αριθ. 1446/2010. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην εκδίκαση της έφεσης, ενώ ο Άρειος Πάγος έκανε αναίρεση με την απόφαση υπ’ αριθ. 1903/2013 και το Εφετείο Πειραιώς κλήθηκε να δικάσει εκ νέου την υπόθεση. 

Μιλάμε για μία τεράστια οικονομική ζημιά για τον Ολυμπιακό, καθώς τα χρήματα που καλείται να δώσει είναι σχεδόν τα έσοδα μιας σεζόν!

Πηγη: www.sport-fm.gr