Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Έρχεται στην Ελλάδα άνδρας που λέει ότι είναι γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη


Μια αποκάλυψη - βόμβα έκανε πριν λίγες μέρες ο μονάκριβος γιος της Αλίκης Βουγιουγκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, όταν είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι υπάρχει ένας άνδρας που ζει στο εξωτερικό και υποστηρίζει ότι είναι κρυφός γιος της Αλίκης.
Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του Μένιου Φουρθιώτη στο Εψιλον ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε υποστηρίξει, μάλιστα, ότι ο εν λόγω άνδρας του τηλεφώνησε γιατί θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να τον γνωρίσει. 


«Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια; Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. 
Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία», είχε πει χαρακτηριστικά.


ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ


Ωστόσο, ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη Νικόλαος Παπανικολάου, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo και στον Νίκο Νικόλιζα απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας: «Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος.. 
Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο... Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό» .

Στην ερώτηση αν τυχόν υπάρχει και μι απιθανότητα να υπάρχει νόθο παιδί, εκείνος απαντάει: 
«Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος. Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. 
Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».