Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Πεθερός βίασε τη νύφη του στον Πειραιά


Απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Πειραιά με έναν 65χρονο άνδρα....

να προσπαθεί να βιάσει την 35χρονη αρραβωνιαστικιά του ναυτικού γιου του. Τι της είπε για να την πείσει!
Μια Κυριακή σε μια φτωχογειτονιά του Πειραιά, ο 65χρονος άνδρας με τη σύζυγο του έκαναν το τραπέζι στην 35χρονη νύφη τους μιας και ήταν μόνη αφού ο άντρας της είναι ναυτικός.
Μετά το φαγητό η πεθερά έφυγε από το σπίτι για εξωτερικές δουλειές και ο πεθερός έμεινε μόνος με τη νύφη του και συνέχισαν να πίνουν και να συζητούν.


Η 35χρονη ήταν σε κατάσταση μέθης και ο πεθερός της βρήκε ευκαιρία να την βιάσει, αφού η γυναίκα δεν καταλάβαινε τίποτα.
Ομως, λίγο πριν ο 65χρονος τελειώσει (είχε πρόβλημα στύσης) η νύφη του συνήλθε και το μόνο που θυμάται όπως δήλωσε στην ένορκη κατάθεση της ήταν πως βρισκόταν ξαπλωμένη στον καναπέ και ο πεθερός της ήταν από πάνω της προσπαθώντας να τη βιάσει.
Η 35χρονη είχε έντονο πόνο στα γεννητικά όργανα, δεν φορούσε τα παπούτσια της, ενώ και το εσώρουχο της ήταν φορεμένο ανάποδα με αποτέλεσμα να καταγγείλει τον 65χρονο στην Αστυνομία.
Μάλιστα, ο πεθερός για να την πείσει να μην τον… προδώσει ήταν πως: «Θα είναι το μικρό μας μυστικό. Από το να πας με κάποιον άλλον, καλύτερα μαζί μου. Αυτό θα μείνει στην οικογένεια», αναφέρει η Εσπρέσο.
Τελικά, ο πεθερός διανυκτέρευσε σε κελί με τον ναυτικό γιο του να γυρίζει άρον άρον από τα καράβια και να γίνεται ο χαμος.
Ο γάμος του ζευγαριού ακυρώθηκε και η συνέχεια δεν κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες λόγω συμβιβασμού και… ξεφτίλας!
Πηγη: www.aporito.gr