Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τι μπορείτε να ζητήσετε στο αεροπλάνο χωρίς επιπλέον χρέωση!


Έχετε προγραμματίσει μια πολύωρη πτήση, που σας κόστισε μια ολόκληρη περιουσία και σκέφτεστε πώς θα περιορίσετε τα έξοδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού;

Δείτε τι σας παρέχουν δωρεάν οι αεροπορικές εταιρείες και απολαύστε το ταξίδι με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!


1. Επιπλέον αναψυκτικό. Καμία αεροσυνοδός δεν θα αρνηθεί να σας προσφέρει ένα παραπάνω αναψυκτικό.
2. Υγρό μαντηλάκι καθαρισμού. Αρκετά σημεία της καμπίνας είναι βρώμικα και γεμάτα μικρόβια. Μη διστάσετε να ζητήσετε ένα υγρό μαντηλάκι προκειμένου να απολυμάνετε όλες τις επιφάνειες που θα αγγίξετε!
3. Λίγη επίβλεψη του μωρού. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επισκεφθείτε το WC ή να χαλαρώσετε επειδή δεν αισθάνεστε καλά, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του πληρώματος, που οφείλει να δείξει προθυμία, ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες ταξιδιού για εσάς.
4. Μία ξενάγηση στο πιλοτήριο. Όταν προσγειωθείτε, μπορείτε να ζητήσετε από τους πιλότους να σας ξεναγήσουν στο πιλοτήριο.
5. Μία ζεστή σοκολάτα. Οι επιλογές σε ζεστά ροφήματα δεν περιορίζονται σε καφέ και τσάι.
6. Προϊόντα πρώτων βοηθειών. Αν νιώθετε το κεφάλι σας βαρύ ή προκύψει κάποιο τραύμα να θυμάστε πως όλα τα αεροπλάνα είναι πλήρως εξοπλισμένα και συνεπώς δεν χρειάζεται να περιμένετε την προσγείωση.
7. Μία καρφίτσα για τα παιδιά. Κανείς δεν θα αρνηθεί ένα αναμνηστικό δώρο που θα δώσει χαρά στα παιδιά σας.
8. Νερό σε μπουκαλάκι. Οι περισσότερες αεροπορικές τα διαθέτουν.
9. Επιπλέον σνακ. Αν νιώθετε εξαντλημένοι από το ταξίδι και δεν χορτάσατε από το γεύμα, μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον σνακ.
Πηγή: travelstyle.gr