Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Oμoφυλόφιλoς πα-τέρας βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του! Οι εφιαλτικές στιγμές του παιδιούΤο φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Αργολίδα.

Έκπληκτος ο ιατροδικαστής που εξέτασε το αγόρι με νοητική στέρηση.

Ο 12χρονος ζούσε με τη μητέρα του στα νότια προάστια και είχε πάει για διακοπές στον “πατέρα” του

Φρίκη! Ομοφυλόφιλος “πα-τέρας” βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο, με τον οποίο συζούν. Έκπληκτος έμεινε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί, που βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον ίδιο του τον πατέρα και τον σύντροφο του. Ο 12χρονος έχει νοητική στέρηση.
Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα και πλέον είναι αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αργολίδα και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, το 12χρονο αγόρι ζούσε με την μητέρα του σε περιοχή στα Νότια της Αττικής, καθώς ο “πατέρας” του είχε αποκαλύψει την διπλή του ερωτική ζωή, και πλέον ζούσε με τον σύντροφο του σε πόλη της Πελοποννήσου.
Πριν από περίπου δυο εβδομάδες το παιδί πήγε μαζί με το πατέρα του στο σπίτι του σε πόλη της Πελοποννήσου, προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές χωρίς να γνωρίζει τον εφιάλτη που το περίμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες- και όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί- το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον “πατέρα” του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούν.
Πώς αποκαλύφθηκε η φρικιαστική πράξη
Η αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου, τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να δει τι κάνει, χωρίς βέβαια να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό καθώς το παιδί ήταν με τον…πατέρα του και κατά συνέπεια ήταν ασφαλές. Βέβαια, αποδείχθηκε πως το παιδί ουδεμία ασφάλεια είχε από αυτόν.
Σε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, το παιδί άρχισε να λέει στην μητέρα του: “…έλα να με πάρεις δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά”.
Το γεγονός αυτό θορύβησε την μητέρα, η οποία αμέσως ξεκίνησε να πάει να πάρει το παιδί της. Όταν πια επέστρεψαν στην Αθήνα, χωρίς ακόμα η ίδια να έχει αντιληφθεί το τι είχε συμβεί στο σπλάχνο της, άκουσε έκπληκτη και σοκαρισμένη το 12χρονο γιο της να της εξιστορεί το τι είχε βιώσει, και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά και τον ερωτικό του σύντροφο. Χωρίς δεύτερη σκέψη η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του ομοφυλόφιλου πατέρα, αλλά και του ερωτικού συντρόφου.
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί, έπειτα από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελικού λειτουργού, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με το πόρισμα του το βιασμό του 12χρονου!
Έπειτα και από την σοκαριστική διαπίστωση του βιασμού από πατέρα και σύντροφο, οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια όπου έδωσαν πολύωρη απολογία στον Ανακριτή, που έχει αναλάβει την κύρια ανάκριση της σοκαριστικής υπόθεσης.