Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Λιποθύμησε στο πλατό η Γερμανού -Πάγωσαν οι συνεργάτες της [βίντεο]


Έμειναν όλοι άφωνοι! Λιποθυμικό επεισόδιο συνέβη στη Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια του Namaste, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Όταν μπήκε η Ναταλία στο στούντιο, μετά από 45 λεπτη καθυστέρησε προσπαθώντας να μη δώσει έκταση στο θέμα είπε: «Θα περάσουν όλα. Μην ασχολείστε μαζί μου, υπάρχουν πολλά σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

Ο σκηνοθέτης απέφευγε να δείχνει στο πλάνο την παρουσιάστρια, ωστόσο στα λίγα δευτερόλεπτα που την είδαμε, η Ναταλία  σκούπιζε τα μάτια της και φαινόταν ιδιαιτέρα αναστατωμένη και ταλαιπωρημένη με κανέναν να μην μπορεί να καταλάβει την αιτία.
Λίγο αργότερα, κι ενώ η Ναταλία είχε εξαφανιστεί από το πλατό, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εξήγησε στους τηλεθεατές: «Επειδή μας ρωτάτε στο Τwitter και στο Facebook και μας εκφράζεται την εύλογη απορία, πού είναι η Ναταλία μας σήμερα και γιατί έχει εμφανιστεί τόσο λίγο, θα σας πω ότι είχε ελαφρύ επεισοδιάκι, ψιλολιποθυμικό το λες. Είναι καλά, προσπαθεί να ηρεμήσει και το πιθανότερο είναι να είναι κοντά μας σήμερα κάποια στιγμή της εκπομπής. Είναι καλά πάντως».



Πηγη: newsmusic.gr