Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μια αποκαλυπτική δήλωση του Χίτλερ για την Ελλάδα που πέρασε απαρατήρητη…


Μια δήλωση που τότε προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Ήταν 4 Μαΐου 1941 όταν ο Χίτλερ έκανε μια δήλωση στο Ράιχσταγκ η οποία προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην παγκόσμια κοινότητα και η οποία (κατά περίεργο λόγο) δεν έχει λάβει την σημασία που της άξιζε από τον Ελληνικό τύπο και γενικά τα ελληνικά ΜΜΕ. Η δήλωση αυτή ήταν η εξής:



«Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ” όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον…»
Και πως να μην το πει? Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει 4 αντιπάλους ταυτόχρονα, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και τη Γερμανία. Κι όμως άντεξε, κι όμως ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ.
Και θα πούνε πολλοί, ανθέλληνες ή απλώς ανιστόρητοι, ότι ήταν αναγκασμένη να αντισταθεί, οπότε δεν είναι και κάποιο επίτευγμα που χρειάζεται εξύμνηση, ούτε καν αναφορά. Για να δούμε όμως ποιες χώρες αντιστάθηκαν τότε και για πόσο:
1) Ελλάδα – 219 ημέρες!!!
2) Νορβηγία – 61 ημέρες
3) Γαλλία – 43 ημέρες (παρά την τεράστια δύναμη της)
4) Πολωνία – 30 ημέρες
5) Βέλγιο – 18 ημέρες
6) Ολλανδία – 4 ημέρες
7) Γιουγκοσλαβία – 3 ημέρες
8) Δανία (0 ημέρες!!!!) Είναι γνωστή η ιστορία που ο Δανός βασιλιάς παρέδωσε το στέμμα του σε ένδειξη υποταγής στον μοτοσικλετιστή του Χίτλερ που απλά πήγε να μεταφέρει την αίτηση για διέλευση των ναζιστικών στρατευμάτων.
9) Λουξεμβούργο – 0 ημέρες
10) Τσεχοσλοβακία – 0 ημέρες
Εντύπωση προκαλεί το ότι οι περισσότερες χώρες που βρίσκονται κάτω από την Ελλάδα ήταν αναμφισβήτητα ανώτερες σε υλικό εξοπλισμό και οικονομική δύναμη, όπως αναφέρει το xorisorianews.
Το θέμα που προκύπτει είναι ότι ένας τόσο αδίστακτος, εγωιστής και παράφρονας άνθρωπος αναγκάστηκε να παραδεχτεί και να εξυμνήσει τον Ελληνικό λαό, ενώ σήμερα, υπάρχουν ακόμη και Έλληνες που μιλούν υποτιμητικά για τον ίδιο τους το λαό…
Πηγη: spotthedot.gr