Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Τι πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε αν ετοιμάζεσαι να κάνεις tattoo!!



Τι πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε αν ετοιμάζεσαι να κάνεις tattoo!!


Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα tattoo τότε πρέπει να προσέχεις καθώς…αυτό δεν είναι μια τρέλα της στιγμής αλλά κάτι που σε εκφράζει, το θέλεις και είσαι 100% σίγουρος-η πως θέλεις αυτή τη μόνιμη ζωγραφιά για το υπόλοιπο της ζωής σου- Ναι θα το έχεις και όταν γίνεις 70 χρονών!


-Που θα πας;

Θα πρέπει να το κάνεις σε ένα μαγαζί που είναι νόμιμο και έχει άδειες, αποστειρώνει τα εργαλεία του κλπ. Ποτέ μην κάνεις tattoo σε κάποιον που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο, δεν έχεις ακούσει και δεν ξέρει κανείς τίποτα. Καλύτερα να το ψάξεις καλά ώστε να αποφύγεις τυχόν μολύνσεις ή ασθένειες.


-Τι θα κάνεις;

Πριν πάς να το κάνεις, θα πρέπει να είσαι σίγουρος τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και σε ποιο μέρος. Αυτά δεν είναι απόφαση της στιγμής καθώς το tattoo έχει μια επίπονη διαδικασία για να σβηστεί και καλό είναι να μην φτάσεις εκεί.


-Πώς θα το προσέχεις:

Αν υποθετικά έχεις πάει – καλύτερα να είναι Φθινόπωρο ή χειμώνας ώστε να μην εκτίθεται το δέρμα σου στον ήλιο και στα μικρόβια, θα πρέπει να το προσέχεις. Ζήτησε οδηγίες για το πρώτο τρίμηνο από τον ειδικό που θα στο κάνει και ακολούθησε τις οδηγίες.

Πηγές: greekment.gr - tro-ma-ktiko.blogspot.gr