Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Πόπη Τσαπανίδου: Πως ήταν στα 16 της όταν ξεκινούσε την καριέρα της (VIDEO)


Την απολαμβάνεις κάθε μέρα για αρκετά χρόνια, όμως θέλεις να δεις πως ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της;

Τώρα μπορείς, αφού το ΦΜ Live ανακάλυψε ένα βίντεο που είχε προβληθεί στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» στο οποίο είδαμε την Πόπη Τσαπανίδου πίσω από το μικρόφωνο να παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αντώνη Τάσου.


Όμως η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει ταλέντο μόνο στην παρουσίαση! Θυμάσαι τη συμμετοχή της στο πολύ πετυχημένο σίριαλ του Mega «Δύο Ξένοι»; Αν, όχι θα τη δεις στο βίντεο μαζί με τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ Βερολίνου με την ταινία «Το μικρό Ψάρι».  Μέσα σε όλα όσα έχει κάνει στην τηλεόραση η Πόπη Τσαπανίδου υπάρχει και η παρουσίαση του Ελληνικού τελικού της Eurovision τη χρονιά που μας εκπροσώπησε η Μαντώ, ενώ έχει παρουσιάσει life style εκπομπή στην ΕΡΤ μαζί με τη Ρίκα Βαγιάνη! Η ενημέρωση μπαίνει ξανά στη ζωή της και η Πόπη Τσαπανίδου κάνει αυτό που ξέρει καλά μέσα από Star. Και επειδή η ενημέρωση είναι δύσκολη έχουν υπάρξει κάποιες στιγμές που η παρουσιάστρια έχει βγει εκτός εαυτού, όπως όταν συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο.
Και για αυτό το περιστατικό η Πόπη Τσαπανίδου είπε στο ΦΜ Live, όταν τη ρώτησαν ο Φώτης και η Μαρία αν έχει ξαναμιλήσει μαζί του: «Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο για ένα άλλο θέμα δύο φορές. Το αφήσαμε στο κενό, στο φλου. Τηλεοπτικά δεν νομίζω ότι ξαναέρχεται. Δηλαδή, αν ξανάρθει σε εκπομπή μου ο Καμμένος θα πρέπει να το συζητήσουμε το θέμα από εκεί που το αφήσαμε. Εγώ δεν το ξεχνάω».
Αλλά το μεγαλύτερο ταλέντο της Πόπης Τσαπανίδου είναι αυτό της μαμάς, αφού η παρουσιάστρια είναι μητέρα τριών κοριτσιών και στο βίντεο που προβλήθηκε σήμερα στο ΦΜ live μπορείς να δεις ωραίες στιγμές με τις κόρες της.


Πηγη: marymary.gr