Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Παιδόφιλος άρπαξε 9χρονο κοριτσάκι


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία 37χρονου παιδόφιλου που επιτέθηκε σε 9χρονο κοριτσάκι στην Αμαλιάδα.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 37χρονου Έλληνα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και συνελήφθη στις 21 Ιουνίου 2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, με ένταλμα σύλληψης του οικείου Ανακριτή.




Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΑΤΤΙΚΟ–ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗ Χρήστο του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεννηθέντα το 1979 στην Αμαλιάδα Ηλείας
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26220-38232 και 26220-24101 του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας .

Το χρονικό της σύλληψής του

Το 9χρονο κοριτσάκι έφυγε το πρωί της 21ης Ιουνίου από το σπίτι του για γειτονικό συγγενικό του σπίτι. Εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο ο 37χρονος, ο οποίος με το που είδε το παιδάκι, όρμησε εναντίον του, το άρπαξε από τον λαιμό με το χέρι και προσπάθησε να το φιλήσει στο στόμα.
Το κοριτσάκι αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει και ο δράστης, παράτησε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.
Μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Από την έρευνα των Αστυνομικών προέκυψε, πως ο δράστης, έχει συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις και προφυλακίστηκε.
Πηγη: news247.gr