Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Σαουδική Αραβία: Επιτρέπεται δια νόμου στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους αν είναι πεινασμένοι!!!


Ένα απίστευτο δικαίωμα κατοχυρώθηκε για τους άνδρες στη Σαουδική Αραβία, που πλέον μπορούν εκτός από να βασανίζουν, να λιθοβολούν και να σκοτώνουν τις γυναίκες τους, να τις φάνε όταν είναι πολύ πεινασμένοι.


Γνωρίζαμε ότι η Σαουδική Αραβία δεν αποτελεί παράδεισο ειδικά όταν είσαι γυναίκα, καθώς πολλά από τα διακαιώματα και τις ελευθερίες τους δεν αναγνωρίζονται.
Ωστόσο δεν θα μπορούσε να μας περνά από το μυαλό ότι οι άνδρες μπορούν να φάνε τις γυναίκες τους αν είναι πολύ πεινασμένοι.

Κι όμως, πλέον υπάρχει τέτοιος νόμος στη Σαουδική Αραβία!
Ένας μουφτής είναι ο άνθρωπος που άναψε το πράσινο φως στον κανιβαλισμό, αφού έβγαλε νόμο που προστατεύει τους άνδρες που θα φάνε τις γυναίκες τους, αλλά μόνο σε περίπτωση που είναι πολύ πεινασμένοι.
Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο Abdul Aziz bin Abdullah, ηγέτης του κράτους έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την απόφαση. Ενώ, η διεθνής κοινότητα εκφράζει την ανησυχία της για τον νέο αυτό νόμο, καθώς φοβούνται ότι εκτός από τους δημόσιους λιθοβολισμούς και τις αναίτιες δολοφονίες που αποτελούν την οδυνηρή πραγματικότητα για τις γυναίκες, σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες ακόμη πιο φρικαλέων περιστατικών.
Μουφτής: Συζήτησα αλλά δεν εξέδωσα Φετφά
Μετά τις αντιδράσεις, ο κληρικός της Σαουδικής Αραβίας διέψευσε ότι εξέδωσε Φετφά, που επιτρέπει στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους σε περίπτωση «εξαιρετικής πείνας», τονίζοντας πως κάτι τέτοιο έμεινε στη συζήτηση και πως δεν ανακοινώθηκε επίσημα.
Πηγες: eleysis-ellinwn.gr -fifo.blogy.gr