Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Συγκατοίκηση με μουσουλμάνους - «Ρατσιστής» όποιος αρνείται


Η Ειδομένη εκκενώνεται και οι «πρόσφυγες» θα μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας αλλά στα σχέδια του κράτους είναι η δημιουργία μουσουλμανικών οικισμών-γκέτο ή ακόμα και η στέγαση μουσουλμάνων σε σπίτια Ελλήνων.


Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησε και στην Ελλάδα η πρωτοβουλία του Refugees Welcome.

Όπως μεταδίδεται, προκειμένου να πιεστούν ψυχολογικά οι Έλληνες, αρκετοί κάτοικοι της χώρας δέχθηκαν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες στα σπίτια τους. Σίγουρα η στέγαση γίνεται με το αζημίωτο.


Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί ήδη περισσότερες από 40 συγκατοικήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η πρωτοβουλία λαμβάνει εκατοντάδες αιτήματα, μέσω της ιστοσελίδας της, από πολίτες που επιθυμούν να ανοίξουν τις πόρτες του σπιτιού τους σε πρόσφυγες, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να χτίσουν από την αρχή τη ζωή τους.

Η συγκατοίκηση αποφασίζεται από κοινού, από τους ιδιοκτήτες και τους πρόσφυγες, όπως και η σχέση μεταξύ των συγκατοίκων. «Κινούμαστε στη λογική της αλληλεγγύης, όχι της φιλανθρωπίας. Ενθαρρύνουμε τον σχηματισμό κανόνων κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης, κανόνων, όμως, που διαμορφώνονται και συναποφασίζονται και από τις δύο πλευρές», υποστηρίζει το μέλος της πρωτοβουλίας, Όλγα Θεοδωρικάκου, μιλώντας στο ΑΜΠΕ.

Προσθέτει πως «από την αλληλεγγύη και τις ισότιμες σχέσεις όλοι κερδίζουν, και ακόμα περισσότερο από μία διαπολιτισμική συγκατοίκηση».

Στην πρωτοβουλία Refugees Welcome συμμετέχουν περισσότερες από 11 ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ιταλία, Πολωνία, Τσεχία κ.α.) και ο Καναδάς, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί, μέχρι στιγμής, πάνω από 650 συγκατοικήσεις. Η αρχή έγινε στα τέλη του 2014, στην Γερμανία και την Αυστρία.

Το πρότζεκτ όπως αντιλαμβάνεστε είναι παγκόσμιο, έτσι ώστε να εποικιστεί η Ευρώπη από οπαδούς του Ισλάμ, όπως υπαγορεύουν οι πολιτικές της παγκοσμιοποίησης.

Μάλιστα, με δελτίο Τύπου, η πρωτοβουλία απευθύνει ανοιχτή έκκληση σε κατοίκους της Αθήνας να παραδειγματιστούν από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ανοίξει τα σπίτια τους σε πρόσφυγες, χωρίς καμία διάκριση για το φύλο, την εθνικότητα ή την καταγωγή τους, και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συγκατοίκηση.

Σε λίγο, όταν αυξηθεί ο αριθμός «μεταναστών», όποιος δεν δηλώνει προθυμία να φιλοξενήσει, θα χαρακτηρίζεται απάνθρωπος που δεν θέλει να συγκατοικήσει με κανέναν στο σπίτι του. Όποιος έχει ελεύθερα δωμάτια και παραπάνω τετραγωνικά, θα υποχρεούται αργά ή γρήγορα να παίρνει στο σπίτι του μουσουλμάνους «μετανάστες». Ειδικά μετά το καλοκαίρι που θα αρχίσουν τα κρύα, οι «πρόσφυγες» θα πρέπει οπωσδήποτε να στεγαστούν, καθώς οι «ανθρωπιστικές οργανώσεις» θα καραδοκούν.

Αν κάποιος αρνείται, εν αρχή θα στιγματίζεται ως «ρατσιστής». Μετά ποιος ξέρει τι θα του συμβαίνει...

 Όλα αυτά την ώρα που πλούσιες χώρες όπως η Σαουηδική Αραβία ή το Κατάρ έχουν άπλετους χώρους για να φιλοξενήσουν τους ομόθρησκούς τους!