Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Άγνωστη υπερτεχνολογία και θαμμένα μυστικά: Τί πραγματικά κρύβεται στην Κρήτη; (ΒΙΝΤΕΟ)


Tο 1950 ένας βοσκός όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τεράστιας σημασίας ευρήματα,από ολόχρυσες λάρνακες, ολόχρυσα αγάλματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα.
 Σε έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα,οι οποίες επισήμως αποσιωπώνται,έχει βρεθεί ταφικός χώρος μέσα στον οποίο υπάρχουν αντικείμενα άγνωστης υπερτεχνολογιας και απίστευτης συμπεριφοράς.
Λέγεται ότι εκεί βρίσκεται και ολόχρυσο άγαλμα του Δίος και οι τάφοι του Μίνωα και του αδελφού του Ραδάμανθη.οι σπηλιές με αυτούς τους θησαυρούς εκτείνονται από το χωρίο Τσουτσουρος μέχρι τα Αστερουσια όρη. Κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την περιοχή διάφορες ξένες ομάδες με περίεργες συσκευές.
Το 1960 υπηρεσίες των ΗΠΑ εισήλθαν στον χώρο και σήκωσαν πάρα πολλά αντικείμενα ,ιδίως τεχνολογικού ενδιαφέροντος και στην συνεχεία σφράγισαν τις εισόδους.σίγουρα αυτό έγινε με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους,γιατί στην συνεχεία σαν αντάλλαγμα οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την κατασκευή και τον εξοπλισμό των πανεπιστήμιων του ηράκλειου Κρήτης και των Πατρών.
Δείτε το βίντεο :

Πηγη: newsone.gr