Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο άγραφος νόμος της φυλακης. Ο ΒΙΑΣΤΗΣ αvηλίκου νόμιζε ότι θα ήταν ασφαλής στη φυλακή.


Ο Βραζιλιάνος δάσκαλος toy Jiu Jitsu Daryell Dickson Meneses πρόσφατα παραδόθηκε από μόνος του στις αρχές αφότου ομολόγησε για διάφορα εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου του ξυλοδαρμού, βιασμού και στη συνέχεια δολοφονία του θετού γιου του.

Αλλά, όπως αρκετοί από εσάς γνωρίζετε, όσοι κατηγορούνται για εγκλήματα κατά αvηλίκων δεν τα περνούν και τόσο καλά στην φυλακή…Προκειμένου να τιμωρήσουν αυτόν τον αηδιαστικό άνθρωπο για την τρομερή πράξη του, οι υπόλοιποι κρατούμενοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, βιάζοντάς τον τόσες πολλές φορές που χρειάστηκε ράμματα ενώ με τα βίας στέκεται πλέον στα πόδια του!“Ο Daryell βιάστηκε από περίπου 20 κρατούμενους. 

Είχε τραυματισμούς σε όλο του το σώμα, με τους σοβαρότερους στην περιοχή του πρwκτού”, αναφέρει η Inquisitr. “Δυσαρεστημένοι και έξαλλοι για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από το δάσκαλο, οι κρατούμενοι ξέσκισαν τα ράμματά του και τον βίασαν ξανά. 

Οι κηλίδες αίματος στο πίσω μέρος του παντελονιού του νεαρού άνδρα είναι απόδειξη του πόσο πολύ υπέφερε.”Παρότι ο Meneses πήρε ξεκάθαρα αυτό που του άξιζε, κάποιοι υποστηρίζουν πως ο βιασμός δεν δικαιολογείται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.
Δείτε πώς τον έκαναν.
Πηγη: mikroskopio.gr