Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο άνδρας που έβαλε τις φωνές στον Τσίπρα και η απάντηση του πρωθυπουργού (VIDEO)


Ένας άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22.05.2016) στα θεωρεία της Βουλής για να παρακολουθήσει τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, άρχισε να φωνάζει ενώ στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η ασφάλεια τον απομάκρυνε και τον οδήγησε στο γραφείο του Φρουράρχου.



«Αφήστε κύριε πρωθυπουργέ τα νούμερα και πέστε μας πως θα κυβερνήσετε. Εγώ είμαι ο Αριστερός...» ακούστηκε να φωνάζει ο άγνωστος άνδρας που βρισκόταν στα θεωρεία. Στην αίθουσα της Ολομέλειας προκλήθηκε... αναστάτωση, κυρίως από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας (και ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προσπαθούσε να... επιβάλει την τάξη στην αίθουσα) απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ζήτησε να μην... κοιτούν προς τα θεωρεία όπου βρισκόταν ο άνδρας που έβαλε τις φωνές.

«Μην κοιτάτε πάνω, δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά. Δεν χρειάζεται να διακόψουμε τη συνεδρίαση. Έχει ξανασυμβεί. Άλλωστε νομίζω όταν δεν αφήνετε έναν ομιλητή να μιλήσει, δίνετε και το έναυσμα και σε όσους παρακολουθούν να αρχίζουν να κραυγάζουν», είπε ο πρωθυπουργός.


Φωτογραφία: Eurokinissi, ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγη: www.newsit.gr