Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

«Σείονται» τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – Φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Κάρολο να φιλιέται με νεαρό άνδρα


«Πονοκέφαλο» φαίνεται πως έχει προκαλέσει στο Μπάκιγχαμ το σημερινό πρωτοσέλιδο του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Globe που εμφανίζει τον πρίγκιπα Κάρολο να… φιλά στο στόμα έναν νεαρό άνδρα.

Τις φωτογραφίες τράβηξαν παπαράτσι και σε αυτές φαίνεται ο πρίγκιπας της Βρετανίας να φιλάει έναν άντρα πολύ μικρότερής του ηλικίας.
Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, το φωτογραφικό αυτό υλικό αποτελεί απόδειξη της μυστικής γκέι ζωής του Καρόλου.


Όπως σχολάζει μάλιστα, πρόκειται να του στερήσουν και το θρόνο, καθώς έπειτα από τη δημοσίευσή τους η βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι πιο αποφασισμένη να βάλει στη θέση της τον αγαπημένο της εγγόνο Γουίλιαμ.
Κατά το περιοδικό, η φωτογραφία είναι πειστήριο της διπλής ζωής του «ομοφυλόφιλου ερωτοχτυπημένου πρίγκιπα», ενώ οι ηχηρές λεζάντες ενισχύουν τον ντόρο... «Να πώς ξεφτιλίζει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ», και «Έξαλλη η Καμίλα απαιτεί διαζύγιο».
Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως η φωτογραφία αυτή - που διέρρευσε από «πηγή της μοναρχίας» - εξανεμίζει οποιαδήποτε ελπίδα ή πιθανότητα να αναλάβει τον θρόνο.


Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλοι στο παλάτι γνωρίζουν τις ερωτικές προτιμήσεις του διαδόχου του θρόνου. Φαίνεται πως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η Ελισάβετ δεν δείχνει διατεθειμένη να του παραχωρήσει τον θρόνο και να τον δώσει απευθείας στον εγγόνο της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Το παλάτι δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα, πιθανότατα όμως θα ζητήσει να «αποκατασταθεί» η αλήθεια από την εφημερίδα.

Η εφημερίδα είχε «χτυπήσει» ξανά το 2010

Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται στη δίνη ενός ροζ ομοφυλοφιλικού σκανδάλου.
Η ίδια εφημερίδα το 2010 είχε «χτυπήσει» τον Κάρολο και με άλλο πρωτοσέλιδο. Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ίδια η σύντροφος του Κάρολου, Καμίλα Πάρκερ, προβαίνει στις σοκαριστικές αποκαλύψεις.
«Η Καμίλα εκθέτει τη διπλή ζωή του Κάρολου'» είναι ο υπέρτιτλος του κολοσσιαίου τίτλου της εφημερίδας που προκαλεί γράφοντας ''Ο Κάρολος είναι gay''! Ενώ γράφει και ότι παντρεύτηκε την Νταϊάνα για κάλυψη!
Ο πρίγκιπας και πατέρας δύο παιδιών, του Ουίλλιαμ και του Χάρι, φαίνεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τρεις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας υπηρέτης του Μπάκιγχαμ!
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Καμίλα λύνει επιτέλους τη σιωπή της και ομολογεί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι gay!
Το 2003 ένας μπάτλερ του Μπάκιγχαμ υποστήριξε ότι είδε τον Κάρολο να συμμετέχει σε ένα «άσεμνο επεισόδιο».
Το παλάτι φαίνεται πως έχει επιλέξει να μην απαντάει σε δημοσιεύματα, η αξιοπιστία των οποίων είναι αμφίβολη.
Πηγη: www.koutipandoras.gr